Over ons

en de praktijk

Saskia Garré
Saskia GarréDierenarts
Saskia Garré is afgestudeerd in 1999. Al snel begint zij een eigen praktijk gericht op gezelschapsdieren. Ze volgde bijkomend een twee jaar durende opleiding aan de UGent en behaalde in 2016 het diploma ‘Vakdierenarts kleine huisdieren’.
Annelies De Meulemeester
Annelies De MeulemeesterDierenarts
Annelies De Meulemeester, afgestudeerd in 2013, deed als student stage bij Saskia. De samenwerking verliep heel vlot waardoor ze bij het afstuderen in 2013 direct aan de slag ging in deze praktijk. Sinds 22/03/2017 maakt Annelies volwaardig deel uit van de praktijk als mede-zaakvoerder.
Pauline Sablain
Pauline Sablain Dierenartsassistente
Pauline heeft in augustus 2021 ons team vervoegd. Als dierenartsassistente helpt ze u graag verder aan de telefoon of aan de balie om een afspraak vast te leggen. Ze staat ook paraat wanneer u voeding, ontvlooiingsproducten, ontworming of andere medicatie nodig heeft voor uw huisdier. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de verzorging van gehospitaliseerde dieren, en assisteert ze bij operaties. Haar vrije tijd brengt Pauline graag door met haar eigen Beagle Lou en in de Chiro, waar ze actief lid is.

Onze praktijk

Bij ons kan u terecht voor algemene diergeneeskunde, allerhande onderzoeken en operaties. Wij geven deskundig advies over aankoop, verzorging en voeding van uw geliefde huisdier. Ook kunt u bij ons verzorgingsproducten, medicatie en probleemgerelateerde dieetvoeding verkrijgen.

Informatie

Heeft u een spoedgeval? Bel 056 72 73 23. Wij helpen uw dier zo spoedig mogelijk.

U kunt steeds bij ons terecht voor een consultatie of huisbezoek NA afspraak. Bij voorkeur telefonische afspraak maar ook SMS of email is mogelijk. 

Vraag ons advies over de juiste voeding voor uw dier. Bekijk hier enkele van onze favoriete producten.

Voor afhaling van voeding & medicijnen zijn er vaste afhaaltijdstippen namelijk:

  • maandag en dinsdag: 13u30 tot 19u
  • woendag en donderdag: 14u tot 18u
  • vrijdag: 14u tot 17u
  • zaterdagvoormiddag: 9u tot 12u

Wilt u buiten deze tijdstippen iets afhalen graag een seintje.